У форматі Skype-конференції 22 листопада, відбулось засідання басейнової ради Південного Бугу.

Під час заходу було обговорено ряд важливих питань.

Варто зазначити, що завдяки проведенню засідання в режимі Skype-конференції у заході змогли взяти участь члени ради з усіх семи областей басейну річки Південний Буг.

Заступник голови басейнової ради, начальник БУВР Південного Бугу Andrii Magera поінформував про стан підготовки елементів Плану управління річковим басейном Південного Бугу (ПУРБ) у 2019 році та плани щодо його розроблення у 2020 році.

Крім того, було презентовано напрацювання щодо зон і територій басейну річки Південний Буг, які підлягають охороні, та їх картування: стан, проблеми та шляхи їх вирішення.

Про залучення потенціалу науки та освіти для вирішення проблем басейну річки Південний Буг доповів Олександр Мудрак – представник Вінницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної ліги. Акцентував увагу на огляді спеціальностей закладів вищої освіти, розташованих на території басейну річки Південний Буг, та тематиці захищених дисертаційних робіт з питань проблем цього басейну за часів незалежності України в цілому та в останні роки зокрема.

Голова басейнової ради Південного Бугу Віталій Мокін інформував про проведення Міжнародного конкурсу серед учнів та студентів зі штучного інтелекту, системного аналізу та передбачення якості води у басейні р.Південний Буг у 2019 році на базі платформи Kaggle (Google).

Насамкінець учасниками заходу було затверджено план роботи басейнової ради р. Південний Буг на 2020 рік.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»