20 грудня 2023 року ухвалено новий персональний склад басейнової ради Південного Бугу на період 2023-2028 роки. Відповідне рішення прийнято на установчих зборах заінтересованих сторін.

Зазначимо, що Басейнова рада є важливим консультативно-дорадчим органом, об'єднуючи представників різних галузей, таких як водокористувачі, органи влади, науки, та неурядових організацій. Завдяки цьому об'єднанню, робота Басейнової ради стає ключовою для забезпечення ефективного управління та використання водних ресурсів у басейні річки Південний Буг.

До Управління було подано 78 кандидатур, від заінтересованих сторін, з 7 областей та від організацій басейнового рівня, представляючи різні сфери діяльностиі, що враховує широкий спектр інтересів та думок, а також забезпечує шляхи для обговорення та прийняття обґрунтованих рішень. Так, водокористувачі складають – 32%, представники центральних органів виконавчої влади та водогосподарських організацій – 16%, місцевих органів виконавчої влади – 8%, наука, освіта – 15%, неурядові організації – 21%, органи місцевого самоврядування – 8%, що відповідає необхідним квотам.

Головою Басейнової ради Південного Бугу обрано Юрія Яцентюка, доктора географічних наук та професора кафедри географії Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Заступником голови став Ілля Дяконович, начальник Басейнового управління водного господарства річки Південний Буг, а виконавчим секретарем – Олена Мислицька, начальник відділу водних відносин та басейнової взаємодії.

Ухвалений персональний склад басейнової ради на підставі протоколу установчих зборів направлено на затвердження до Держводагентства.

 

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»