27 лютого 2024 року у форматі відеоконференції проведено засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ, водогосподарських систем басейну  річки Південний Буг на час пропуску весняного водопілля  та на весняно-літній періоди 2024 року.

Нарада відбулася за участю представників регіональних офісів водних ресурсів, Департаментів агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрацій, управління ДСНС України, управлінь Державного агентства меліорації та рибного господарства, розташованих в басейні р. Південний Буг, Вінницького обласного центру з гідрометеорології, енергетичних компаній.

Під час зазначеного засідання було проведено аналіз проходження весняної повені та літньо-осінньої межені  у 2023 році в басейні Південного Бугу, розглянуто гідрометеорологічні умови формування весняного водопілля в басейні річки Південний Буг на 2024 рік та пропозиції учасників Міжвідомчої комісії по встановленню режимів роботи основних водосховищ басейну.

За результатами засідання узгоджено режими роботи водосховищ, водогосподарських систем району басейну річки Південний Буг на час пропуску весняного водопілля  та на весняно-літній періоди 2024 року.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»